Laat ons uw velgen repareren

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autoschadebedrijf voor een betaalbare velgen reparatie? Kom dan langs bij ABO Autoschade. Al ruim 30 jaar zijn wij een begrip in Noord-Holland als het om autoschade gaat. Wij staan bekend om onze vakkundige, vlotte én voordelige aanpak. Benieuwd naar onze diensten in reparatie? Breng een bezoekje aan ons autoschadebedrijf voor een velgen reparatie.

Informatie over onze reparatie

Mooie velgen dragen enorm bij aan de uitstraling van uw auto. Het is dan ook erg ontsierend als ze beschadigd zijn geraakt. In contact komen met bijvoorbeeld een stoeprand resulteert echter al snel in krassen en butsen. Gelukkig kunnen wij een bekraste, verbogen of gedeukte velg goed repareren. Hiervoor beschikken wij over zeer geavanceerde apparatuur en volledig opgeleide specialisten. Wilt u dat u tijdens onze reparatie alsnog in een auto de weg op? Vraag dan naar onze leenauto.

velgen reparatie

Kies voor ons om uw velgen te repareren

Wij overtuigen u er graag van dat wij ons op een aantal bijzondere vlakken onderscheiden van andere autoschadebedrijven. Zo begrijpen wij als geen ander dat autoschade zeer vervelend is. Daarom zetten wij alles op alles om deze periode voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan onze leenauto, onze scherpe prijzen, onze zeer goede service en onze hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw financiële schade binnen de perken blijft. Zo passen wij, waar mogelijk en indien gewenst door u, gebruikte onderdelen toe. Dat scheelt u enorm in de kosten!

Als u ons inschakelt voor de reparatie

Wilt u ons de opdracht geven uw velgen te repareren? Controleer dan eerst of u eventueel een schadeformulier moet invullen. Dit is het geval als u autoschade heeft opgelopen door een botsing met een andere weggebruiker. Controleer de noodzaak voor het invullen van dit formulier eventueel bij uw autoverzekeraar. Is dat allemaal geregeld? Rijd dan naar Wormerveer. Daar vindt u ons autoschadebedrijf. Onze openingstijden gelden van 8.00 uur tot 17.00 uur, elke werkdag.

Uw adres voor een velgen reparatie

Voor een vakkundige, vlotte en voordelige reparatie aan uw velgen, is ABO Autoschade uw geschikte partner. Breng direct een bezoekje, bel naar 075-6219034, stuur een mail naar info@aboautoschade.nl of vul ons online contactformulier in. Wij voeren graag zo snel mogelijk die gewenste velgen reparatie uit!