Snel en vakkundig herstel van uw auto

ABO Autoschade verzorgt vakkundig autoschadeherstel. Als autoschadebedrijf kunnen wij alle soorten schade repareren. Daarnaast hebben wij een professionele spuit cabine.

Autoschade herstel snel geregeld

Heeft uw auto schade opgelopen? Dat is erg vervelend. Autoschade is in het minste geval ontsierend en in het ergste geval maakt het uw auto zelfs (tijdelijk) onbruikbaar. Hebt u een deukje in uw auto? Of is uw auto total loss? Wij van ABO Autoschade weten raad met elke vorm van autoschade. U kunt bij ons terecht met de kleinste krassen tot de grootste reparaties. ABO Autoschade verzorgt al dertig jaar lang autoschadeherstel in Wormerveer. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij snel een diagnose stellen én de schade vakkundig voor u repareren.

De service van ABO Autoschade

U kunt voor al uw autoschadeherstel bij ons terecht. Kunt u uw (bestel)auto niet missen? Vraag dan of een van onze leenauto’s nog beschikbaar is. Wij helpen u graag uit de brand met onze personenauto of onze uitleenbus voor bedrijven.
Hebt u schade aan uw auto? ABO Autoschade verzorgt snel en vakkundig autoherstel in Wormerveer. Neem direct contact met ons op om uw schade te melden door ons te bellen of een e-mail te sturen.

Auto total loss?

Uw auto total loss maar toch repareren? Daar valt zeker wat voor te zeggen. Als uw auto total loss is, betekent dat dat het financieel gezien geen zin meer heeft om uw auto te repareren. Dit omdat het repareren van de schade even duur is als de vervanging van uw auto door een gelijkwaardige. Een auto die economisch total loss is, kan technisch gezien dus nog best te redden zijn. Wat als uw auto nu eens voordelig gerepareerd kan worden? Dan is het zeker het overwegen waard om uw auto toch nog laten repareren.

Autoschadeherstel

Bespaar bij ABO Autoschade

Bij ABO Autoschade werken wij zeer prijsbewust. Wij doen dit bijvoorbeeld door met gebruikte onderdelen te werken. Zo besparen wij een hoop geld op de reparatie en kan het zomaar weer voordelig worden om een auto die total loss verklaard is nog te laten repareren. Laat u uw auto repareren bij ABO Autoschade, dan betekent dit bovendien een verlaging van uw eigen risico.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken of dit ook in uw geval voordelig is.