Restauratie én reparatie

ABO Autoschade is natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het efficiënt repareren van autoschade. Daarnaast kunnen we ook oldtimer auto’s restaureren/repareren. Zelfs meubels kunnen wij opknappen door ze te voorzien van een nieuwe verflaag in onze spuitcabine.

Oldtimer restauratie bij ABO Autoschade

Heeft u een oldtimer die u graag wilt laten restaureren? ABO Autoschade heeft alle kennis, kunde en middelen in huis om uw oldtimer weer helemaal op te knappen. In onze professionele spuitcabine kunnen we de auto voorzien van een nieuwe laklaag. Onze ervaren monteurs hebben in het verleden al veel oldtimers gerestaureerd.

Wij restaureren o.a. ook meubels

In onze spuitcabine kunnen ook meubels e.d. worden gespoten. Heeft u dus een oud meubelstuk dat een laklaag kan gebruiken? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze restauratie service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bent u benieuwd naar de kosten voor het restaureren van een oldtimer auto? Of voor het opknappen van een bijv. een meubelstuk? U kunt bellen naar:  075-6219034, mailen naar: info@aboautoschade.nl of het contactformulier invullen. Wij sturen u dan een accurate offerte voor een eventuele restauratie klus.