Last van autoschade?

Als uw auto schade heeft opgelopen, is het verstandig zo snel mogelijk langs te komen bij ABO Autoschade. Wij zijn een betrouwbaar autoschadebedrijf dat op snelle doch vakkundige wijze uw auto repareert of herstelt. Wat al helemaal mooi is, is dat wij onze diensten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u de volledig opgeleide specialisten van dit ruim 30 jaar ervaren autoschadebedrijf inschakelen? Kom langs en wij verhelpen spoedig uw autoschade.

Kom naar ons als u autoschade heeft

Schade aan uw auto is enorm vervelend. Het is ontzettend ontsierend en u kunt uw auto (tijdelijk) even niet gebruiken. Alleen omdat hij even gerepareerd moet worden. Om nog maar te zwijgen van ernstige schade of een total loss situatie! Wij weten gelukkig met elke vorm van schade raad. Ook zetten wij alles op alles om deze lastige situatie voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo werken wij met zeer geavanceerde apparatuur, waardoor wij de schade snel kunnen verhelpen. En kunt u desgewenst gebruik maken van onze leenauto of -bus (voor bedrijven).

 

Geniet van onze service

Naast dat u, gedurende wij uw autoschade aan het herstellen zijn, gebruik mag maken van onze leenauto of -bus, geniet u bij ons nog veel meer voordelen. Zo maken wij duidelijke afspraken en komt u niet voor nare verrassingen achteraf te staan. Wij werken transparant en zijn volledig eerlijk over uw auto en de staat ervan. Bij elke reparatie die wij uitvoeren staat het behalen van de hoogste kwaliteit voorop. Deze service bieden wij u graag aan voor zeer scherpe prijzen. Hoe dat mogelijk is? Wij kijken graag of we ergens op kunnen besparen. Door bijvoorbeeld gebruikte onderdelen te gebruiken. Dit bespaart enorm veel kosten!

autoschade

Schakel ons in als u last heeft van autoschade

Als u schade heeft opgelopen tijdens een aanrijding met een ander, moet u een schadeformulier invullen. In vele andere gevallen is dit niet nodig. Neem contact op met uw autoverzekeraar als u hier meer over wilt weten. Wilt u graag zo snel mogelijk weer de weg op kunnen met een auto die in perfecte staat is? Bezoek op een werkdag ons autoschadebedrijf in Wormerveer tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Dan helpen wij u graag verder.

Laat ons uw autoschade wegwerken

Heeft u last van autoschade? Blijf hier niet te lang mee rondrijden. Schakel ons direct in. Rijd vandaag nog naar Wormerveer of maak een afspraak met ons door te bellen naar 075 621 9034, te mailen naar info@aboautoschade.nl of vul ons online contactformulier in. Bij ABO Autoschade bent u aan het juiste adres!