Voor het wegwerken van ontsierende krassen

Laat uw auto krassen direct verwijderen. Naast dat deze krasjes zeer ontsierend zijn, tasten ze namelijk ook de rest van het spuitwerk aan. Dit kan afbladderen en zorgen voor ernstige roest. De specialisten van ABO Autoschade verhelpen uw autoschade graag, snel en betaalbaar. Wij zijn hier al zeker 30 jaar in ervaren. Dit maakt van ons een bewezen autoschadebedrijf in Noord-Holland. Kortom, draag uw auto aan ons over en laat ons de krassen verwijderen!

Als wij de krasjes verwijderen

Weet u waardoor uw auto krasjes heeft opgelopen? Bent u per abuis ergens langs gereden? Of is er misschien sprake van vandalisme? Wat de oorzaak ook is, wij hebben een passende oplossing. Voor deze reparatie gebruiken wij de meest geavanceerde apparatuur. Bovendien zijn onze specialisten zeer ervaren in het vak. Ook als het nodig is spuitwerk te verrichten, bent u verzekerd van een prachtig resultaat. Schakel ons in als u zo spoedig mogelijk verder wilt rijden in uw auto zónder krasjes.

Kunt u deze eigenlijk niet missen? Vraag dan naar onze mogelijkheden aangaande een leenauto.

Hier staat ABO Autoschade voor

Wij hebben kwaliteit, service en financieel voordeel zeer centraal staan. Zo gebruiken wij graag gebruikte onderdelen, indien mogelijk. Dat scheelt u vele kosten! Wij zetten alles op alles uw autoschade zo snel en professioneel mogelijk te verhelpen. Het is immers praktisch gezien al enorm onhandig en vaak ook nog eens behoorlijk prijzig. Bij ons niet. Wij zorgen ervoor dat uw financiële schade beperkt blijft. Zo kijken wij zeer zorgvuldig op welke dingen er eventueel bezuinigd kan worden. Kortom, kies ook voor onze vakkundige en voordelige aanpak!

auto krassen verwijderen

Wat te doen als wij de krassen mogen verwijderen

Heeft u besloten dat wij de betreffende reparatie mogen uitvoeren? Controleer dan eerst of u een schadeformulier moet invullen. Zijn de krassen ontstaan tijdens een ongeval? Dan is het nodig een schadeformulier in te vullen. Is er sprake van bijvoorbeeld vandalisme, een inbraak of bent u zelf tegen een vast object aangereden? Dan hoeft u meestal niets in te vullen. Vraag dit desnoods even na bij uw autoverzekeraar. Daarna zien wij u graag tegemoet in onze garage in Wormerveer. Wij staan elke werkdag van 8.00 uur tot 17.00 uur voor u klaar.

Laat ons uw auto krassen verwijderen

Wilt u dat wij de krasjes van uw (bedrijfs)wagen vakkundig, snel en betaalbaar voor u verwijderen? Kom naar ABO Autoschade toe. Met vragen kunt u bellen naar 075 621 9034, mailen naar info@aboautoschade.nl of vul ons online contactformulier in. Auto krassen verwijderen is onze specialiteit!