Wij halen ontsierende krassen snel weg

Wilt u ontsierende krassen laten verwijderen van uw auto? Heel verstandig. Ze kunnen namelijk het overige spuitwerk aantasten en daardoor roest veroorzaken. Laat uw auto weer volledig krasloos maken door de specialisten van ABO Autoschade. Wij zijn al 30 jaar ervaren in het verhelpen van autoschade. Snel, vakkundig en goedkoop. Wilt u ook ontdekken waarom wij bekend staan als een zeer bewezen autoschadebedrijf in Noord-Holland? Laat ons die lelijke krassen verwijderen!

Zo verwijderen wij krasjes

Krasjes kunnen op verschillende manieren op uw auto ontstaan. U bent misschien ergens tegenaan gereden. Of u bent het slachtoffer van vandalisme geweest. Ongeacht de oorzaak, wij hebben de juiste oplossing. Wij gebruiken voor deze reparatie de meest geavanceerde apparatuur. Wat ook belangrijk is, is dat onze specialisten zeer ervaren en volledig opgeleid zijn. Is er spuitwerk nodig? Ook dan leveren wij een prachtig resultaat op. Wilt u graag weer spoedig zo snel mogelijk kunnen rijden in voertuig zónder krasjes? Lever uw exemplaar dan bij ons in en vraag ons naar de mogelijkheden voor een leenauto.

De aanpak van ABO Autoschade

Bij ons staan zowel kwaliteit, service als financieel voordeel centraal. Wist u bijvoorbeeld al dat wij, indien mogelijk, gebruikte onderdelen gebruiken? Op die manier bespaart u vele kosten! Wij beseffen bovendien als geen ander dat autoschade u praktische problemen oplevert. Om het herstel u niet te langdurig en te prijzig te maken, zetten wij alles op alles om uw financiële schade binnen de perken te houden. Zo letten wij goed op of er dingen zijn waarop eventueel bezuinigd kan worden. Interesse in deze aanpak? Schakel ons in!

krassen verwijderen auto

Wilt u dat wij de krassen verwijderen?

Overweegt u ons in te schakelen voor deze klus? Controleer dan eerst even bij uw autoverzekeraar of u een schadeformulier moet invullen. Dit is vaak het geval als de krassen zijn ontstaan tijdens een ongeval met een andere weggebruiker. Bent u zelf ergens tegenaan gereden of bent u helaas het slachtoffer geworden van vandalisme? Dan is een formulier invullen meestal niet nodig. Zoek onze garage in Wormerveer op als u zo snel mogelijk weer in optima forma de weg op wilt. Elke werkdag, van 8.00 uur tot 17.00 uur, staan wij voor u klaar.

Laat ons de krassen verwijderen van uw auto

Het verwijderen van de krasjes op uw (bedrijfs)wagen volbrengen wij snel, zorgvuldig en betaalbaar. Rijd direct naar ABO Autoschade toe. Wenst u meer informatie? Bel 075-6219034, mail naar info@aboautoschade.nl of vul ons online contactformulier in. Krassen verwijderen van een auto doen wij in no time en zeer zorgvuldig!