Als uw bumper gerepareerd moet worden

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare specialist voor een bumper reparatie? Maak kennis met ABO Autoschade. Wij zijn al zeker 30 jaar ervaren in het verzorgen van een reparatie aan een bumper. Dit doen wij graag, snel en tegen zeer scherpe tarieven. Wij staan niet voor niets bekend als een bewezen autoschadebedrijf in Noord-Holland. Benieuwd naar onze diensten, aanpak en prijzen? Schakel ons in voor die benodigde bumper reparatie!

Het verzorgen van de reparatie

Een bumper is bedoeld om de eerste klap op te vangen bij aanrijdingen of botsingen. Het voorkomt grotere schade en is daardoor een zeer belangrijk element van uw auto. Bumperschade komt vaak voor. Gelukkig staan onze specialisten voor u klaar, om u er weer eenvoudig en snel vanaf helpen. Tijdens de reparatie deuken wij zonodig uw auto weer uit, herstellen we kleine scheuren en verhelpen we een eventuele rafeling in het kunststofoppervlak. Dit kunnen we allemaal verrichten zonder dat overspuiten noodzakelijk is. Dat scheelt u weer vele extra kosten!

bumper reparatie

Uw bumper in onze vakkundige handen

Wij werken anders dan een gemiddelde garage. Bij ons staan de hoogste kwaliteit, een uitmuntende service en financieel voordeel centraal. Wij zetten al onze kracht en kennis in om uw bumperschade zo snel en vakkundig mogelijk te verhelpen. Wij zijn ons ervan bewust dat autoschade praktisch gezien al enorm onhandig is. Bovendien kan het behoorlijk in de kosten lopen. Wij waken hiervoor. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw financiële schade beperkt blijft. Zo controleren wij zeer zorgvuldig of er op bepaalde dingen bezuinigd kan worden. Kortom, schakel ons vakkundige en voordelige autoschadebedrijf direct in!

Is het tijd voor een reparatie?

Heeft u bumperschade opgelopen door een ongeval met een ander voertuig? Vul dan eerst een schadeformulier in. Dit is van belang voor de verzekering. Heeft u bumperschade opgelopen omdat u zelf ergens tegenaan bent gereden of is er misschien sprake van vandalisme of een inbraak? Dan is het vaak niet nodig iets in te vullen. Controleer dit desnoods bij uw autoverzekeraar. Bezoek onze garage in Wormerveer als u uw auto wilt laten repareren. Dit kan elke werkdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Uw adres voor een bumper reparatie

Schakel ons in voor een vakkundige, snelle en betaalbare reparatie aan uw bumper. Heeft u nog vragen? U bereikt ABO Autoschade via 075-6219034, info@aboautoschade.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een bumper reparatie.