Even rekenen…

Is uw auto total loss? Wij kunnen van te voor een accurate schatting maken van de herstelkosten. Vaak is het dan voordeliger om uw auto die total loss is gewoon te repareren.

Auto total loss repareren

Uw auto total loss maar toch repareren? Daar valt zeker wat voor te zeggen. Als uw auto total loss is, betekent dat dat het financieel gezien geen zin meer heeft om uw auto te repareren. Dit omdat het repareren van de schade even duur is als de vervanging van uw auto door een gelijkwaardige. Een auto die economisch total loss is, kan technisch gezien dus nog best te redden zijn. Wat als uw auto nu eens voordelig gerepareerd kan worden? Dan is het zeker het overwegen waard om uw auto toch nog laten repareren.

Bespaar bij ABO Autoschade

Bij ABO Autoschade werken wij zeer prijsbewust. Wij doen dit bijvoorbeeld door met gebruikte onderdelen te werken. Zo besparen wij een hoop geld op de reparatie en kan het zomaar weer voordelig worden om een auto die total loss verklaard is nog te laten repareren. Laat u uw auto repareren bij ABO Autoschade, dan betekent dit bovendien een verlaging van uw eigen risico.

Uw auto total loss maar toch repareren? Neem gerust contact met ons op om te bespreken of dit ook in uw geval voordelig is.